Internet är inte säkert. Det är därför du behöver en VPN.

Få mer från Internet-särskilt sekretess, anonymitet och säkerhet-genom att använda en billig och bra VPN innan du gör något på nätet!

Vem älskar inte Internet? Den levererar information, svar, underhållning och anslutningar till dig, på begäran, i sekunder.

Från var som helst och när som helst från våra stationära datorer, bärbara datorer, smartphones och surfplattor.

Det är en livräddare för studenter i alla åldrar, mammor, företag, organisationer… Alla.

VPN Test: Här är de 10 bästa VPN-tjänsterna på marknaden (2022)

Men Internet är inte perfekt. Den har några inbyggda brister som gör dig sårbar när du är online. Du bör veta att, eftersom hackare, regeringen och andra spioner och annonsörer dra full nytta av det.
En VPN-förändring som för dig! På Scania kan du läsa mer om webbyrån Elfy, och mycket mera.

Men du kan göra Internet säkrare, tryggare och definitivt mer privat med hjälp av en VPN… ett virtuellt privat nätverk.

Du har förmodligen hört mer och mer om VPN för hemmabruk och resor. Det beror på att det är viktigare än någonsin att vara smartare och säkrare när du är på Internet.

Mer än så, vill du inte gå på Internet utan att spåras, övervakas och identifieras… utan din vetskap? I dagens värld blir den friheten svårare att hitta.
EN VPNS.se… Beskrivs.

Här är en snabb, hjälpsam definition… och om allt du behöver veta om en VPN.

En VPN är en tjänst som du registrerar dig för online för en liten månadsavgift
När du har ett konto, bör din VPN-tjänst vara “på ” när du är online
En VPN, i aktion, tar din Internet uppkoppling och gör den säkrare, hjälper dig att vara anonym och hjälper dig att komma runt block och tillgång censurerade webbplatser.
Nyckeln till en VPN är att det ger dig en tillfällig IP-adress och döljer din sanna IP-adress från varje webbplats eller e-post du ansluter med

Det är virtuellt… eftersom det är som om du har en privat anslutning direkt till en webbplats eller en annan dator som du ansluter till.

Det är privat… eftersom alla dina webbplatsbesök och online-aktivitet är mellan dig och de webbplatser du besöker.

Det är ett nätverk… eftersom du använder ett särskilt nätverk av VPN-servrar som täcker hela världen.

Redan överväldigad och bara vill ha lite hjälp att välja den bästa VPN för dig? Prova vår VPN simplifier och förenkla urvalsprocessen. Vi har forskat det för dig.
Din IP-adress är ett potentiellt problem. Du kanske vill dölja den.

Din IP-adress är en bakom kulisserna-nummer din Internet leverantör tilldelar din dator som gör att du kan gå var som helst på Internet. Det är något i likhet med husets nummer på ditt hem.

Det är de goda nyheterna. Den något “dålig ” nyheter er det så pass din IP adress också gir bort din arbete med Computer läge, här hem eller på det väg. Det stör många datoranvändare.

Varför?

Eftersom regeringarna har spårat personer med sin IP-adress, med hjälp av personens Internet leverantör.

Även online-företag av alla slag övervaka aktivitet som kommer från IP-adresser. De kanske inte känner till ditt namn, men de vet att du gillar deras hemsida.

Online-företag och nätverk kan (och gör) begränsa någons åtkomst till en webbplats baserat på var användaren befinner sig. Gissa hur de vet var användaren är? Rätt… användarens IP-adress.

Slutligen kan hackare bryta sig in i nätverk och ibland ta över enheter via sin IP-adress.

Så hårt som IT-experter, Internetleverantörer och teknikföretag försöker, är Internet inte lika säker eller privat som du önskar att det borde vara.

Som du kan se, vi har inte nästan tillräckligt med sekretess, eller säkerhet, som vi vill.
Ett virtuellt privat nätverk jämnar spelfältet.

Men när du går online med ett VPN-konto, du luta skalor till din fördel. Ett VPN-konto kan omedelbart och kontinuerligt ge…

Mer avskildhet. Anslutningarna kan inte länkas till datorn… och du. Du kan besöka en webbplats och din ISP vet inte var du har varit.
Mer säkerhet. VPN-anslutningar är supersäkra. Nätverket är Hack bevis och alla dina Internet-aktivitet är krypterad (kodad) och oläslig i transit.
Mer webbplats åtkomst. Inga fler block eller censur. De kan inte hindra från att komma till webbplatser baserat på en IP-adress.
Mer anonymitet. Din sanna IP-adress är gömd! Du är oidentifierbart på nätet eftersom du ständigt använder en annan IP-adress, aldrig din egen. I själva verket ser det typiskt ut som om du är i en annan del av världen från där du verkligen är.

Här är den bästa delen. Allt annat om din Internet-upplevelse förblir i stort sett densamma.

Men du kommer att ha så mycket mer att gå för dig.
Att få en VPN är en Snap. Gör det nu.

Kom ihåg att du inte behöver byta Internetleverantörs tjänst som du använder hemma eller på kontoret för att ansluta till Internet.

Du behöver inte heller köpa någon ny utrustning, som ett modem eller router, eller hyra en trupp av nördar för att koppla dig till något.

Allt är gjort på nätet. I minuter.