Sängar för barn

Vad ska man välja för sängar när det handlar om barn? Jag har tänkt att köpa säng till mitt barn, men har ingen koll på vad jag ska köpa till grabben. Det som gör mig orolig är att han är så varm i sängen när han sover, och det hjälper inte att han tar av sig täcket.

Vi har även försökt med bättre täcken som är gjorda av gåsdun, men även detta verkar inte fungera fullt ut. Kanske har det med sängen att göra? Så tänkte jag i vart fall så jag gick in och googla lite, och hitta billiga sängar som snorbilligt.se säljer på nätet som är en hemsida dedikerad bara om sängar.

Där fick jag jätte mycket information om vilka sängar man ska välja till barn som är varma när det sover, men även bra guider till vuxna som går i tankar på att köpa säng.

Vad var viktigt att tänka på då?

Börja med att kolla på vilka material sängen i fråga är gjord av, och även sängkläder har stor betydelse för hur svalt du kommer att sova. Och just detta med vilka sängkläder man väljer har mycket större betydelse än vad folk kan tro. Jag själv hade ingen som helst aning om det, vilket jag är övertygad om det är fler än mig som inte har.

Jag kan ju bara se på mig själv som gång på gång handlar billiga underlakan till sängen på IKEA och MIO, och har aldrig tänkt på vilket material är gjorda av. Det är inte konstigare än att du vill ha bra naturmaterial i sängprodukter än om du vill ha på kläderna.

Här köper du billiga sängar på nätet

Jag fick mig verkligen en tankeställare när jag kom in i en sängbutik första gången, allt verka vara på REA. Alla priser var ca 50% billigare just nu, vilket jag inte tror ett skit på. Hur kan man sälja allt i butiken för halva priset, nä det köper jag inte.

Då tycker jag i vart fall att det är bättre att gå in på en hemsida som har bra prisinfo tillsammans med relevant information om sängen.