Vart köper man ecigg i Sverige?

Som det flesta andra är även jag sugen på att köpa mig ecigg, då jag har tänkt att sluta röka. Frågan man ställer sig direkt är var ska man köpa i ecigg i Sverige, och vart är dem billigast att köpa just nu?

Jag som alla andra går naturligtvis ut på nätet och börja söka på Google efter billiga e-cigaretter, och hitta direkt ett part olika butiker som säljer ecigg på nätet. Två stycken som jag snabbt fastnade för var se alla e-cigg här och Vape.se, då båda dessa ecigg butiker har ett stort utbud. Och inte bara det att dem har grymt många ejuice smaker och olika ecigaretter, dem båda är också väldigt billiga.

Är det billigare att köpa ecigg på nätet än i vanlig butik?

För att kunna svara helt 100% med säkerhet så måste man naturligtvis besökt alla fysiska butiker, och alla online ecigg butiker. Detta har jag som du säkert förstår inte kunnat göra, men jag har besökt väldigt många. Och det man kan se är att det är något billigare att köpa ecigg online, än att köpa i fysik butik.

Detta är kanske inte så konstigt med tanke på att köpa i fysisk butik kräver både lokal, men också personal. Att detta är två kostnader som en webbutik slipper gör att dem kan vara billigare på nätet.

Så farliga är e-cigg

Senaste året har varit mycket turbulent år för ecigg branschen, där det gått från att vara hälsosamma till farliga. Allt detta beror på att det helt plötsligt blev lite av en epedemi i USA, där ett stort antal ungdomar hamna under resperator efter det att dem använt ecigaretter.

Även om man snabbt kunde konstatera att det handlade om så kallade CBD oljor som dessa ungdomar köpt på svarta marknaden, så skadade det hela marknaden ändå. I flera delstater i USA blev det helt förbjudet att sälja e-cigg, och många affärer som sålde ecigg fick stängas ner.