Om bästa VPN tjänsten!

Basta VPN är en jämförelse hemsida som har fokuserat på att jämföra, och testa olika VPNS tjänster som finns ute på marknaden. Vi brinner för detta ämne, och då främst för att vi tycker att du har rätten till att få vara anonym när du surfar på nätet.

Detta har sedan länge visat sig vara allt annat än självklart, och i vissa länder censurerar man också innehåll man från makten inte gillar. Detta är naturligtvis mycket besvärande utveckling, och vi ser tyvärr inte en lättnad i detta.

Idag tar även de största aktörerna så som YouTube, Twitter och Facebook och censurerar de innehåll man inte gillar. Så vi får nog bara helt enkelt vänja oss med att denna utvecklingen bara kommer att fortsätta på samma vis.

Därför utför vi våra bäst i test

Vi med flera har insett att kunskapen om vad en VPN-tjänst är för något är tyvärr mycket låg i Sverige, och det hade kunnat sett till att folket tog tillbaka makten från de stora aktörerna.

Därför har vi beslutat oss för att göra denna hemsida som fungerar som en guide, där det ska vara enkelt att komma igång. Man behöver inte veta allt om hur vpn-tjänsterna fungerar för att köpa en, men det kan vara bra att veta lite i vart fall.